Home > Ati Mobility > Ati Mobility Radeon Hd 5470 Video Driver Problems

Ati Mobility Radeon Hd 5470 Video Driver Problems

Additional batteries are affected. Please share. Last edited by sirDaniel; 09-23-2013 at 20:31. A popup from the OS tells me that video driver has been automatically restored because it had stopped to work, then after few moments the blue screen with the warning about More about the author

as you can see there are two standard VGA graphics . Learn How to Post and More  Community News  Best of the Community Blog  Notebooks Notebook Operating System and Recovery  Notebook Boot and Lockup  Notebook Wireless and Networking  Notebook Audio  Notebook Video, I have downloaded and installed the latest drivers from the HP website. Sep 10, 2013 #11 Victor Chan TS Rookie I know How You just need to go battery> more power option> change plan setting (on High performance)> restore default setting for this

Any suggestions on how to fix this? All the games are running perfectly now. Last edited by SmilingLunatic; 09-20-2013 at 09:46.

So now I am currently stuck with the Power-Saving GPU which is Intel(R) HD Graphics. SmilingLunatic View Public Profile Find all posts by SmilingLunatic (#5) SmilingLunatic Member Guru Videocard: - Processor: - Mainboard: - Memory: - Soundcard: - PSU: - 09-22-2013, 04:02 I want to bring to your attention that this issue is affecting also Linux systems. First Time Here?

Yesterday i installed newest version of this package but didnt help for backlight loss. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation Discussion Boards Open Menu Discussion Boards Open Menu Welcome to the Forum! Reply 1 1 Daniel_Potyrala Provost Posts: 10,923 Member Since: ‎01-31-2009 Message 8 of 12 (4,708 Views) Report Inappropriate Content Re: Problems with ATI Mobility Radeon HD 5470 graphics during games. https://community.amd.com/thread/186763 what is wrong with my system ...

i really do not think there is anything you can do to fix this other than hoping ATI does a new release that tackles this problem or just stick with the This has happened for me with the AMD 13.6 - 13.10 beta drivers. But after checking Device Manager, I saw that my High-Performance GPU, which is ATI Mobility Radeon HD 5470, was reporting an error (Code 43). Installed successfully with no errors except the backlight error, yes.

but black screen alaways appears on windows log.on screen .now this idea I want to share go to Start - Control Panel look for Device Manager - Display Manager .. just let the (Intel) HD GRAPHICS do his job then restart .. I've never had this happen before. Check the link below:How to uninstall ATI / AMD graphic card drivers from a Microsoft Windows 7.Download and install the latest HP driver for the switchable graphics from here.Restart the system

Now, when in multiple monitor mode, the displays keep switching back and forth between the notebook display and the 2nd monitor which is a flat screen TV. http://advianetwork.com/ati-mobility/ati-mobility-radeon-hd-5470-price-in-india.html Password Videocards - AMD Radeon Catalyst Drivers Section In this section you can discuss everything AMD Catalyst related. Unfortunately, it's all the betas that do this too. I tried several times with drivers 13.6 beta, 13.10 beta and 13.9.

Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content ‎08-01-2012 06:10 PM Hi Daniel,I seem to be having the same issue The AV attachment problem in multiple monitor mode still exists and the screens keep switching back and forth. Multiple monitor mode with AV still switches back and forth. click site It's using ATI Mobility Radeon HD 5470.

It doesn't show any errors. please help on driver .???!!!! No repairs.

After the warranty, I can no longer detect my GPU's load unless I switch to power saving mode and back to high performance mode.

And the backlight started working again. CCC recognize built-in Screen but cant drive it. Thanks anyway - DELL and ATI issue to fix Like 0 Reply You have posted to a forum that requires a moderator to approve posts before they are publicly available. In fact it has gotten much worse.

this post is about the HD5470. It would be on AMD's end. I have the Asus K72JR-XN1. navigate to this website Already have an account?

But it works after a restart just fine. I also have Asus laptop. I just uninstalled using control panel, ccleaner, and then driver fusion. Press FN + ESC on the keyboard to bring up a window that will show your product number.